Welkom

Welkom bij De unieke regenboog, begeleiding van kinderen en volwassenen die extra hulp kunnen gebruiken in hun ontwikkeling. Mijn naam is Ylaine ter Steege, pedagogisch begeleider / kind- en oudercoach.

Ieder mens is uniek en doorloopt zijn eigen ontwikkeling. De begeleiding moet hierbij aansluiten en is dus ook uniek. Mijn manier van werken is veelkleurig, veelzijdig en positief. We proberen er voor te zorgen dat je een eigen plek in de maatschappij creŽert en waarborgt met behoud van je eigen identiteit. Dit begint al klein, in je eigen gezin. Iedereen in het gezin en de directe omgeving ervaart de problemen, de regen, maar zal door op zoek te gaan naar de aanwezige kwaliteiten, zonnestralen, een mooie regenboog ontdekken.

We proberen samen problemen het hoofd te bieden. Zijn er aspecten die niet binnen mijn expertise vallen, dan zal ik doorverwijzen naar deskundigen die daarin gespecialiseerd zijn. De unieke regenboog is aangesloten bij Paletzorg, een groep zelfstandige zorgverleners die een palet aan deskundige en gekwalificeerde zorg bieden. Specialisten in allerlei vakgebieden hebben de hoofden bij elkaar gestoken en als collega's zijn we bereid elkaar te helpen. Ieder kind is immers uniek en mijn doel is dat er uiteindelijk een mooie, unieke regenboog ontstaat.